De wethouder Japenga kreeg als eerste het feestelijke boekje van de Kunstroute Ridderkerk aangeboden door Erna Wouters.

Wethouder ontvangt boekje Kunstroute

De wethouder van cultuur Marten Japenga kreeg als eerste het feestelijke boekje van de Kunst route Ridderkerk aangeboden door Erna Wouters voorzitter a.i van de Kunstroute.

Ridderkerk - Een mooi boekje met dit jaar speciaal ter gelegenheid van het 25 jaar bestaan van elke deelnemende kunstenaar een bijzonder recept. Het boekje heeft een zilverachtige look en is vanaf woensdag gratis verkrijgbaar bij de Bibliotheek Aan Zet. Ook in het gemeentehuis en bij de muziekschool kunt u een boekje meenemen.

Kunstroute

De Kunstroute Ridderkerk wordt ieder jaar in het voorjaar gehouden. Doel van de route is om belangstellenden - in het bijzonder de inwoners van Ridderkerk en belangstellenden uit de omstreken - in aanraking te brengen met beeldende kunst. De kunstroute vindt plaats op 8 en 9 april. Er zijn 13 locaties in Ridderkerk waar u kennis maken met de kunstenaars en hun werk. Er is zeer divers werk te zien. Schilderijen, beeldhouwwerk, grafiek, keramiek, textiel, sieraden, fotografie, glaskunst en hoeden. Op beide dagen is alles te bezichtigen tussen 11.00 en 17.00 uur. Meer informatie kunt u vinden op de website.

www.kunstrouteridderkerk.nl.