Eén van de foto's van de expositie (Foto: Wessel Dekker)

Sportfotografie in Gemeentehuis

Ridderkerk - Sportfotografie is niet alleen het vastleggen van een sportactie, maar juist ook het vastleggen van de emotie die daarmee gepaard gaat. In Gemeentehuis Ridderkerk is van maandag 12 februari tot en met vrijdag 9 maart 2018 een expositie ingericht met sportfoto's van de Ridderkerkse fotograaf Wessel Dekker. De specialiteit van Wessel Dekker is sportfotografie en hij is daarom veel te vinden op sportvelden en -complexen in het Rijnmond gebied en in Topsportcentrum Rotterdam om actiefoto's te maken tijdens wedstrijden en evenementen. Maar ook voor andere onderwerpen is Wessel Dekker inzetbaar. Zijn foto's worden regelmatig gebruikt op de website van de lokale TV Ridderkerk en in andere lokale en regionale media. Sportfotografie is vaak het "pakken" van de juiste momenten in een "split second". Meer dan 50 sportfoto's zijn er te bekijken in de expositieruimte op de begane gronde van het gemeentehuis. Op de foto's zijn allerlei sporten te zien en de foto's geven allerlei aspecten van het sporten weer, zoals fysieke kracht, teamspirit, maar ook passie en beleving. Meer informatie op website www.wesseldekkerfotografie.nl .

Maandag 08.00 – 20.00 uur
Dinsdag 08.00 – 17.00 uur