Inschrijven voor Truckerstocht

Aanmelden voor
Truckerstocht

De 22e truckerstocht georganiseerd door de stichting "Help Eens Een Handje" gaat op vrijdag, 27 april 2018 weer van start. Er rijden meer dan 90 vrachtauto's van Ridderkerkse transportbedrijven, brandweer en de Feijenoord bus van Ringelberg Touringcars BV mee in de tocht. Het vertrek is om 11.00 uur van het terrein van C. Groenenboom BV, Container Transferium Ridderhaven Ridderkerk, met 110 verstandelijk beperkten die weer een onvergetelijke dag beleven. Aan het eind van de rit is er een gezamenlijke eten bij van der Valk Hotel Ridderkerk, waar met muziek alle deelnemers nog enkele uurtjes kunnen nagenieten. Muzikale medewerking is er weer van de Hooi en Stro Kapel uit Ridderkerk.

De verstandelijke beperkten en/of hun begeleiders alsmede onze crew en chauffeurs kunnen zich opgeven via de website www.helpeenseenhandje.nl .

Shopbox