Ook bij de COOP bingo was het gezellig troef (Foto: PR)

Extra Coop Buurtbingo ook groot succes

Ridderkerk - Elke laatste vrijdag van de maand organiseren Aafje Reijerheem en Teamwijkide3vliet/t zand een Buurtbingo op het Ontmoetingsplein.
Zaterdag 3 februari was er een extra bingo, de Coop Buurtbingo. De Coop van het Vlietplein heeft voor deze middag de prijzen beschikbaar gesteld, super mooie prijzen, maar ook het lekkers bij de koffie, de hapjes en het bittergarnituur waren door de Coop gesponsord. Vanuit de Coop was er ook een team om de organisatie te helpen bij deze wijkactiviteit, Janneke, Larissa, Dimitrie en Brian, heel hartelijk dank voor al jullie hulp en inzet van deze middag. We zijn trots dat dit mogelijk is gemaakt in de wijk, om zo samen te werken met elkaar.
Maatschappelijk betrokkenheid in de wijk. Elke donderdagmorgen gaan de bewoners uit Reijerheem en wijkbewoners samen met vrijwilligers naar het Vlietplein om daar boodschappen te doen, tijdens de bingo waren de rollen omgedraaid en kwam de Coop naar ons toe.
De opbrengst van deze middag staat gereserveerd voor de restauratie van de piano in de Reijerheem. Wij willen de Coop Vlietplein heel hartelijk danken voor deze middag, bewoners en wijkbewoners hebben genoten!
Voor foto's kunt u terecht op de facebookpagina van het Ontmoetingsplein Aafje Ridderkerk.

De volgende buurtbingo staat gepland voor vrijdag 23 februari. Aanvang 14.00 uur/ zaal open 13.45