Avondgebeden in veertigdagentijd

Avondgebeden in
Veertigdagentijd

Ridderkerk - Ook dit jaar worden vanuit samenwerkende Ridderkerkse kerken en de Groene-Tuinkerk gemeente in Rotterdam-IJsselmonde bijeenkomsten op de vrijdagen in de Veertigdagentijd georganiseerd.Bij deze vrijdagavondgebeden staat het thema :"Onvoorwaardelijke Liefde" centraal. Elke avond te gast in een andere kerk. De vieringen duren circa 30 minuten, waarna u nog even na kunt praten bij de koffie/thee. De cyclus start met de viering op Aswoensdag, 14 febr., in de St. Jorisparochie, Hovystraat 64,Ridderkerk De overigen diensten, allen beginnend om 19.30 uur: 23 febr. Irenekerk, Electropark 17-19 Slikkerveer; 2 maart. Protestantse Gemeente te Bolnes, Pretoriusstraat 56 Bolnes; 9 maart Levensbron, Jan Luijkenstraat 10 Ridderkerk; 16 maart Christus is Koning Kerk, Juliana van Stolbergstraat 44 Slikkerveer; 23 maart Opstandingskerk, Rijksstraatweg 95 Rijsoord. Er is een gratis boekje voor de Veertigdagentijd samengesteld rond het thema met teksten , leesrooster en activiteiten. Belangstellenden kunnen dit boekje verkrijgen bij de deelnemende kerken , de bibliotheken en het gemeentehuis in Ridderkerk.

Shopbox