Petra van Nes-de Man lijsttrekker 'Burger op 1'

Ridderkerk -De nieuwe partij 'Burger op 1' heeft vorige week haar kandidatenlijst gepresenteerd en Petra van Nes-de Man aangewezen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. De zes kandidaten zijn voor een deel nieuw in de politiek, maar allen sterk betrokken bij de lokale samenleving.


Petra van Nes-de Man is zeer blij met de kandidaten. "We hebben een lijst met enthousiaste kandidaten waar we trots op zijn. Mensen met twee benen in de samenleving en een heldere visie. Ik heb er zin in om de komende maanden met deze ploeg campagne te voeren".

Naast de bekende namen van Petra van Nes-de Man en Peter van Veelen op de eerste 2 plaatsen, staan ook nieuwe gezichten op de lijst. Ondernemer Monique Weijers op 3 en Stefan Coule op 4.

Juriste Martine Versteeg doet mee op nummer 5 en Marloes van Veelen op nummer 6.

'Burger op 1' plaatst het belang van de inwoners boven dat van allerlei Gemeenschappelijke Regelingen, zet in op een zelfstandig Ridderkerk en wil geen geld voor zorg en WMO laten hangen in de BAR.

Het verkiezingsprogramma wordt één dezer dagen afgerond en zal binnenkort beschikbaar zijn.

Op de foto: v.l.n.r. Stefan Coule, Monique Weijers, Marloes van Veelen, Petra van Nes-de Man, Peter van Veelen en Martine Versteeg. (Foto: PR)

Meer berichten