Themam iddag KBO

Themamiddag KBO Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdag 14 februari si er een themamiddag van de KBO Ridderkerk. Deze middag zal verzorgd worden door Dhr. de Winter en Dhr. Jan Reijmerink. Zij gaan ons alles vertellen over onze eigen woonplaats Ridderkerk. Dit naar aanleiding van het onlangs verschenen boek: "Ridderkerk na de tweede wereldoorlog". Dit boek is geschreven door verschillende Ridderkerkers en de motor achter het geheel was Dhr. Dick de Winter. Aan de hand van beelden en verhalen gaan we door de geschiedenis van onze eigen woonplaats.
De middag wordt gehouden in de parochiezaal van de St. Joriskerk, Hovystraat 62, Ridderkerk.

De zaal gaat open om 14.00 uur aanvang 14.30 uur Entree is €2,- met een gratis kopje koffie.