Ook Argon te sterk voor RVVH

Door: Theo Leenheer

MIJDRECHT – Ook tegen rode lantaarndrager Argon heeft RVVH het niet kunnen bolwerken. In een hele matige wedstrijd werd met minimaal verschil verloren van Argon. De beslissende goal viel na ruim een half uur voetballen.

De eerste helft was van RVVH zijde bijzonder matig te noemen om maar niet spreken van slecht. Nauwelijks fatsoenlijke aanvallen vielen te noteren laat staan doelrijpe kansen. Ook Argon speelde niet best maar had wel wat meer dreiging. Uit één zo'n dreigend moment ontstond na 34 minuten spelen ook de enige goal. Een Argon aanval over rechts kon worden afgeslagen maar het opruimen gebeurde onvoldoende waarna de bal voor de voeten viel van Maikel van de Water die ineens uithaalde en de bal fraai zag binnen ploffen, 1-0.

Na de rust had RVVH wel wat meer dreiging naar en voor de goal van keeper Romero Antonioli maar of de voorzet was aan niemand besteed of de afronding bleef onder de maat waardoor de gelijkmaker uitbleef. Tot overmaat van ramp blesseerde Jordi Mosmans zich in een duel ook nog eens dusdanig dat hij moest worden afgevoerd per brancard. Bezoek aan een Utrechts ziekenhuis wees uit dat zowel zijn kuit- als zijn scheenbeen zijn gebroken. Een trieste aftocht voor hem dus en sterkte vanaf deze plaats. Sportief werd de aftocht ook triest voor Hercules dat ondanks nog een enkele kans voor o.a. invaller Diego Rietveld en Sanzio Dieterich niet meer wist te scoren, waardoor de thuisploeg na afloop juichend de kleedkamer mocht opzoeken.

Komende zaterdag is RVVH vrij, de week erop wacht de Ridderkerkse 'clash' met Rijsoord. Aan de Vlasstraat wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Argon – RVVH 1-0 (1-0)

34. Van de Water 1-0

Scheidsrechter B. van Rijsbergen gaf geel aan Filippo van Argon.

Opstelling RVVH:

Spelde, Kloppert, Resoort, Swart, Rodriques de Pina, Proost (46. Cleef), Mosmans (53. Rietveld), Merencia, Fortes, Dieterich en De Jesus.

Meer berichten