Nieuwe subsponsor

Slikkerveer - Voormalig sv Slikkerveer kwekeling Mick van Buren heeft zich meerjarig verbonden als subsponsor aan sv Slikkerveer. De speler van de Tsjechische landskampioen Slavia Praag voelt zich nog steeds verbonden aan zijn amateurclub, waar hij tot en met de B-selectie voor speelde. "Ik volg de resultaten van het eerste elftal nog steeds, vooral omdat vrienden van mij deel uitmaken van het elftal"

Ook Mick zijn opa, vader en oom droegen het shirt van Slikkerveer, wat ook voor hem een reden was om zich op deze manier aan Slikkerveer te verbinden. Je kunt dus gerust zeggen dat sv. Slikkerveer hem in het bloed zit.

"De club waar ik zelf tot laat in de jeugd heb gevoetbald, en onderdeel is geweest van mijn familiehistorie, wil ik uiteraard graag helpen waar ik kan", aldus Mick die net gearriveerd is van een trainingskamp uit Dubai en nu een aantal dagen in Nederland verblijft voordat hij zich weer vol concentreert op de tweede competitiehelft.

Mick heeft een prima eerste seizoenshelft achter de rug. Hij speelde bijna alle wedstrijden als rechtsbuiten.

Over een paar maanden gaat ons tweede elftal, samen met het bestuur, een lang weekend op bezoek bij Mick in Praag.

De spelers wonen dan ook de topper tussen de huidige nummer 1 (Viktoria Plzen) en nummer 2 (Slavia Praag) van de Tsjechische competitie bij.

Meer berichten