Zaterdag 13 januari is het (T)opsurvival tijdens de 'Terug-Kom-Dag' van de Tentweek in Slikkerveer.

(T)opsurvival tijdens Terug-Kom-Dag

Zaterdag 13 januari is het (T)opsurvival tijdens de 'Terug-Kom-Dag' van de Tentweek in Slikkerveer. Er zijn activiteiten voor twee aparte leeftijd groepen in de Wilhelminakerk in Slikkerveer.

Programma 4 t/m 9 jaar

Net als afgelopen zomer staat het thema 'Topsurvival' centraal. We zullen terugvragen naar de voorwerpen die we tijdens de week voorbij zagen komen, zoals de verrekijker… en weten jullie de andere voorwerpen ook nog? Daarnaast zal er ook worden geknutseld, wordt er een Bijbelverhaal verteld en zijn er weer avonturen van Oki en Doki.

Programma 9 t/m 13 jaar:

Net als van de zomer gaan we op survival met Sam en Jiddo, maar er staat ook een tof programma op de planning voor in de middag. Wat dit is blijft nog een verrassing, maar het wordt zeker een leuke middag. We zullen naar een verhaal luisteren over een avontuur in de Bijbel en tussen de middag eten we met elkaar.

Radio Ridderkerk

Zondag 14 januari is er op Radio Ridderkerk in het programma 'Ridderkerk en de Kerken' van 9.00 - 11.00 uur een kerkdienst te beluisteren van uit de Hervormde Wilhelminakerk in Slikkerveer, waarin Ds. H. Liefting uit Delft voorgaat. Het is een rechtstreekse kerkdienst uitzending die begint om 9.30 uur. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren op de Ridderkerkse kabel 107.1 en op de 105.7 FM in de ether. Via uitzending gemist op de www.WilhelminakerkSlikkerveer.nl is het mogelijk de dienst ook later te beluisteren.

Shopbox