Open dag Building Arts

RIDDERKERK - Begin 2017 werd er een nieuwe stichting in Ridderkerk geboren: Building Arts opende op 14 januari 2017 haar deuren. Om het jaar 2018 goed te starten en te vieren dat wij één jaar bestaan, willen wij iedereen uitnodigen voor het eerste verjaardagsfeestje van Building Arts op zaterdag 13 januari om 10:00 uur in Theater het Plein te Ridderkerk. Als extra cadeautje zijn alle danslessen in januari 2018 gratis te volgen!

'Het is een mooi, creatief en bijzonder eerste jaar geworden', zegt Marco van 't Wout - Creatief Directeur van Building Arts. 'Maar dat 2017 zó succesvol zou worden en zo veel moois zou brengen, dat hadden we nooit durven dromen. Speciaal daarom houden we één jaar later ons eerste verjaardagsfeestje en vieren we dat ook nog eens met gratis danslessen!' aldus Van 't Wout.

Programma 13 januari

Om 10:30 uur gaat de feestelijke dag van start met een toespraak van onze oprichter en creatief directeur Marco van 't Wout, waarna het team van Building Arts aan alle aanwezigen wordt voorgesteld. Met elkaar blikken we niet alleen terug op de activiteiten van 2017, maar we kijken ook graag vooruit naar de mooie plannen voor 2018.

WORKSHOPS

Aansluitend worden tussen 11:00 en 12:30 uur tegelijkertijd, diverse workshops gegeven door het team van Building Arts. Van theater en hiphop, tot peuterdans en musical. Er is genoeg te zien en te doen voor iedereen! Bovendien is deze dag ook bedoeld om onze bijzondere werkwijze en methodiek (beter) te leren kennen. De dag wordt rond 13:00 afgesloten met een dankwoord van Marco.

AANMELDEN

Iedereen is van harte welkom om deze dag met je partner, kinderen, kleinkinderen en/of andere familieleden te bezoeken. Deze dag is dan ook de ultieme mogelijkheid om Building Arts en ons complete cultuuraanbod nog beter te leren kennen. In verband met de voorbereidingen horen wij graag of je erbij bent om dit bijzondere feestje met ons te vieren. Aanmelden kan door een mail te sturen naar reserveren@building-arts.nl. Meer informatie over deze dag en het aanbod van Building Arts is te vinden op www.building-arts.nl.