What's your question?

Iedereen vraagt zich wel eens af, 'wat is de zin van m'n leven?' Alpha is een introductie over 'de basics' van het christelijk geloof. Meer dan 29 miljoen mensen wereldwijd hebben deze cursus gevolgd, in Nederland waren dat er ruim 265.000. Ook in onze eigen woonplaats gaat er weer een Alpha van start! Deze korte cursus begint op 10 januari en bestaat uit 12 informele bijeenkomsten op de woensdagavond + een weekend.

Ridderkerk - Hier kun je op een ontspannen manier (her)ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt en leer je nieuwe mensen kennen. We eten samen, krijgen een inleiding over een onderwerp en praten daar in kleine gespreksgroepjes over door. De cursus is gratis (behalve een kleine bijdrage voor het weekendje) en vrijblijvend. Ben je jong of oud, gelovig of niet-gelovig; van harte welkom!

Heeft u/ heb jij ook wel eens vragen over de zin van het leven of geloven in God, wie Jezus is? Of ken je iemand in je naaste omgeving die nadenkt over de zin van het leven? Misschien is Alpha dan een mooie manier om hierover door te praten en verdieping te zoeken. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! Ook wordt er met regelmaat een Alpha Youth speciaal voor jongeren gegeven in Ridderkerk.

Inschrijven kan via de site of kijk voor meer informatie op alpha-cursus.nl of alphayouth.nl. Uiteraard kun je ook contact opnemen met Peter Dijkshoorn 06-30788005

Shopbox