Onvergetelijke dag voor Ridderkerks gezin

Ridderkerk - Zaterdag 16 december 2017 heeft een gezin uit Ridderkerk een Super Droomdag beleefd op uitnodiging van Stichting Droomdag.

Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één de ouders binnen het gezin. Vrijwilligsters Melanie en Bianca, Robbert en Marsha en dochter Jony uit Ridderkerk werden met een gesponsorde bus opgehaald om die dag hun Super Droomdag te beleven.

Centre Parcs

Locatie was Center Parcs De Eemhof in Zeewolde en Stichting Opkikker de gastheer. Zij genoten van sportauto's, prinsespaleis/+ koets, limousine met begeleiding, fotoshoot, konijn knuffelen, uitgebreide beauty nagels, make up, haren en massage. Er werd volop genoten en Jony vond de paarden en konijnen het leukste.

Afscheidscadeau

Na het diner werd het gezin weer in de bus thuisgebracht en was er voor Jony een bijzonder afscheidscadeau van Stichting Droomdag waarmee zij nog vaak van deze dag kan dromen. Melanie en Bianca gaan nog één keer bij het gezin langs met een film en foto's fie zij van deze dag gemaakt hebben.

Stichting Droomdag

Stichting Droomdag verzorgt een onvergetelijke geheel verzorgde (te) gekke dag voor een gezin waarvan een ouder kankerpatiënt / levensbedreigend / langdurig ziek is. De dromen van een gezin staan hierbij centraal. Het jongste kind van het gezin moet onder de zestien jaar zijn.

Voor meer info kun je mailen naar Email: info@stichtingdroomdag.nl of kijk op www.stichtingdroomdag.nl

Shopbox