Jos Vis met Podium Vis

Podium Vis en Meerkamp pakken uit op 5 december

Op dinsdag 5 december is er op Radio Ridderkerk een speciale 'Surprise- uitzending' tussen 19.00 en 21.00 uur, want dan combineren de presentatoren Dick van der Meer en Jos Vis hun respectievelijke programma's Meerkamp en Podium Vis. Samen gaan ze aan de collega-medewerkers van de Riddersportshow vragen om een 'muzikaal ' presentje weg te geven, met uiteraard de vraag aan wie en waarom. Kortom 3 uur lang worden er bij Radio Ridderkerk mooie en verrassende 'muzikale ' presentjes uitgepakt.
Meerkamp is een sportprogramma waarin Ridderkerkse sportclubs in beeld en aan het woord komen. Dit programma is iedere dinsdag tussen 19.00 en 20.00 uur te beluisteren. Podium Vis biedt elke dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Ridderkerk en omstreken.
De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.