Tekst en foto: Geert van Someren

Van der Spoel lijsttrekker VVD

Fractievoorzitter Louis van der Spoel (50) is opnieuw lijsttrekker bij de VVD voor de verkiezingen in maart volgend jaar. Op de tweede plaats staat Edward Piena (53), die samen met Van der Spoel de huidige tweemansfractie vormt in de gemeenteraad.

door Geert van Someren

RIDDERKERK – Michel Borst (19) staat derde op de kandidatenlijst van de VVD en is student bestuurskunde. De enige vrouw tussen de zes kandidaten is Ilse Verdiesen (41) op plaats vier van de lijst. Zij werkt als officier bij de Koninklijke Landmacht.

Net als de nummers drie en vier is ondernemer Vincent van der Have (63) op de vijfde plek nieuw op de lijst, in vergelijking met de vorige verkiezingen van vier jaar geleden. Het huidige burgerlid Jan Visser (68) sluit de lijst.

De huidige fractie van de VVD bestaat uit Louis van der Spoel (rechts) en Edward Piena.