Kerstmarkt en minirommelmarkt in de Kern

Slikkerveer - Volle Evangelie Gemeente 'De Kern' houdt op vrijdagavond 15 december en zaterdag 16 december haar jaarlijkse Kerst- en minirommelmarkt aan de Stadhouderslaan 29 te Slikkerveer. De opbrengst van deze kerstmarkt is voor de stichting Umutima bestemd. Deze stichting ondersteunt Gerda den Ouden, afkomstig uit Ridderkerk, die zich vanaf januari 2012 inzet voor kansarme kinderen in Zambia. Begin volgend jaar wordt het nieuwe voedingscentrum geopend waar kinderen 5 dagen per week een goede maaltijd krijgen. Gerda ziet er ook op toe dat die kinderen onderwijs kunnen volgen. Er is een stand met informatie over de stichting. Gerda den Ouden zal ook aanwezig zijn om te vertellen wat zij voor stichting Umutima doet in Zambia. Op de kerstmarkt vindt u onder andere: kerststukjes, kerstkransen, kerstpresentjes, kaarten en andere leuke spullen. Er zijn leuke prijzen te winnen! Op de minirommelmarkt vindt u een keur aan bruikbare artikelen. Ook is de tafel met tweedehands boeken weer goed gevuld. In de koffiehoek is koffie en thee met iets lekkers verkrijgbaar. Natuurlijk verkopen zij ook -de inmiddels bekende – verse erwtensoep.

U bent van harte welkom op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur voor de kerstmarkt, minirommelmarkt, koffiehoek of gewoon voor een praatje of informatie. Sfeervolle kerstmuziek komt u bij binnenkomst tegemoet. Voor info over De Kern zie: www.veg-dekern.nl en voor info over Umutima zie:
www.umutima.nl