Stichting Specsavers Steunt
Stichting Specsavers Steunt (Foto: Specsavers)

Stem op uw favoriete goede doel

Ridderkerk - Negen goede doelen uit Ridderkerk meldden zich de afgelopen weken aan voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Nu is het aan de inwoners van Ridderkerk welke lokale initiatieven er doorgaan naar de finale, door te stemmen op hun favoriete goede doel. Het winkelteam van Specsavers Ridderkerk kiest uit deze drie finalisten een winnaar waar vervolgens gedurende het hele jaar in de winkel voor wordt gespaard. Stemmen kan tot en met 30 november 10.00 uur via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Martijn Dumas, optiekpartner bij Specsavers Ridderkerk: “Wij zijn erg onder de indruk van de aanmeldingen die we hebben ontvangen van mooie initiatieven hier uit de omgeving. Het liefst steunen we ze allemaal, maar we zullen er één moeten kiezen die aan het einde van spaarjaar 2018 een financiële bijdrage van ons ontvangt. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Breng dus snel uw stem uit!”

De goede doelen waarop de inwoners kunnen stemmen zijn: Biljartvereniging Carnisselande, De Voedselbank Alblasserdam, EHBO-vereniging Bolnes, EHBO-vereniging Ridderkerk, Korfbal Combinatie Ridderkerk, SchuldHulpMaatje Ridderkerk, Scoutinggroep "De Ooievaars", Stichting BlijeGift, stichting natuurbeheer Waalbos.

Stemmen kan tot en met donderdag 30 november 10.00 uur via de website www.stichtingspecsaverssteunt.nl.
Specsavers Ridderkerk kiest vervolgens uit de drie doelen met de meeste stemmen een winnaar. Op 7 december maakt Specsavers Ridderkerk bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.