Het is feest in bibliotheek Ridderkerk Centrum. (stockfoto)

Bibliotheek Ridderkerk bestaat 25 jaar

Ridderkerk - Het is feest in bibliotheek Ridderkerk Centrum, want deze vestiging aan het Sint Jorisplein bestaat in december 25 jaar. Om dit te vieren, is er op zaterdag 9 december een open dag met een groot feest voor iedereen van 10.00 – 17.00 uur. Er is van alles te beleven: een Open Podium met diverse optredens zoals o.a. de band United by Music, Building Arts, Ridderdichters etc. en een Cultuurmarkt met diverse samenwerkingspartners die informatie en leuke workshops verzorgen, zoals CoderDojo, Taalcafé, VoorleesHelden, creatieve workshops voor kinderen, kinderbingo en nog veel meer. Wethouder Marten Japenga en directeur-bestuurder Ankie Kesseler openen de dag om 11.00 uur.

Voor de kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van het feestje, viert de bibliotheek op woensdag 13 december nog een leuke afterparty. Tussen 14.00 en 16.00 kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar terecht voor spelletjes en een Wii-competitie, een workshop toneel van Building Arts en een presentatie van de musicalklas. Meer informatie vind je op www.debibliotheekaanzet.nl of in de bibliotheek.

De Bibliotheek altijd dichtbij

De Bibliotheek AanZet is de lokale, vrije toegangspoort tot kennis en informatie. Ook online kunnen leden reserveren, verlengen én materialen van andere bibliotheken aanvragen. Bibliotheek AanZet is te vinden op www.debibliotheekaanzet.nl.