Logo hetzuidenridderkerk.nl

Recreatiebad De Fakkel gesloten wegens onderhoud

In het recreatiebad van zwembad De Fakkel vindt groot onderhoud plaats in de periode van vrijdag 8 tot en met dinsdag 26 december. Het bad is dan gesloten voor publiek. Het wedstrijdbad is wel geopend, met uitzondering van 24, 25 en 26 december.

Met dit onderhoud worden de werkzaamheden van vorig jaar afgesloten, zodat De Fakkel ook dit jaar voldoet aan de wettelijke eisen en normen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhoud van het vorig jaar vervangen roestvast staal (RVS) in het recreatiebad en de vloertegels.

Daarnaast wil het zwembad de processen zo scherp mogelijk houden. Dit jaar behaalden zij op 30 oktober een positief resultaat op de audit van het tweede jaar van het keurmerk Veilig en Schoon van Stichting Zwembadkeur. Daarmee is het zwembad ook dit jaar verzekerd van dit keurmerk.

Vanaf woensdag 27 december is iedereen weer welkom. Let op: zondag 31 december is het zwembad gesloten vanwege Oud en Nieuw. Voor vragen of meer informatie kan iedereen contact opnemen met zwembad De Fakkel via 0180 – 491 122 of info@de-fakkel.nl.

Meer berichten

Shopbox