Ridderkerks jongerenkoor One Voice zingt dit jaar voor het eerst de kerstpraise in Alblasserdam!

Ridderkerks jongerenkoor gaat over de brug met kerst!

Ridderkerk - One Voice jongerenkoor’s jaarlijkse KERSTPRAISE vindt dit jaar over de brug plaats in Alblasserdam, en niet zoals eerdere jaren in Ridderkerk. Kerstfavorieten als ‘midden in de winternacht’ en ‘komt laten wij aanbidden’, maar ook nieuwere kerstnummers van o.a. Sela en Chris Tomlin zullen te horen zijn in de Ichtuskerk te Alblasserdam op vrijdagavond 22 december. One Voice zoekt de samenwerking met het Alblasserdamse jongerenkoor Amazing Voices.

Binnen in de Ichtuskerk wordt een outdoor setting met (nep) kampvuur en (echte!) chocomel gecreëerd. Rondom het thema ‘light of the stable’ is er samenzang, koorzang en dans. “U komt toch ook meezingen?” vraagt voorzitter Corina Gouweloos enthousiast. Mis het niet: 22 december, aanvang 20.00 en toegang GRATIS. Ichtuskerk – Scheldeplein 2 Alblasserdam.

www.jongerenkooronevoice.nl