Schaakmiddagen op elk nivo

Ridderkerk - Voor schaakliefhebbers van elk niveau is er wekelijks een schaakmiddag in Wijkcentrum De Fuik aan de Voorn 10 (Vlietplein) in Ridderkerk. Vooral oudere schakers maken van deze mogelijkheid gebruik, uiteraard zijn ook jongere deelnemers welkom. Op dit moment staan er ruim 20 heren op de deelnemerslijst . Zij komen dan ook uit de wijde omgeving. De jongste is bijna 70 en de oudste is 89 jaar!

Het schaken overdag is ideaal voor senioren, die er niet 's-avonds meer op uit durven of willen gaan of in clubverband willen uitkomen.
Onder de deelnemers zijn schakers die vroeger op hoog niveau speelden, maar er zijn uiteraard ook al dan niet gedreven huisschakers.
Er wordt hoofdzakelijk gespeeld zonder klok en een ieder is in de huishoudelijke competitie ingedeeld. Voor en na de competitiepartij is er "vrij" schaken voor iedereen. Ook snel schaak partijtjes, wel met klok, zijn mogelijk.
De inloop is op donderdagmiddag vanaf 13.00 uur. Er wordt getracht rond 16.30 uur te stoppen. Bar en bedienend personeel zijn aanwezig.
De contributie is, na tweemaal sfeer proeven, € 2,50 per maand.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met John van Gameren :
johnvangameren38@gmail.com, telefoon 0180-430118 of Coen Dortmond :
coen.dortmond@gmail.com telefoon 0180 -443430.