Geschiedenisboek voor collegeleden

Ridderkerk - De leden van het Ridderkerkse college van burgemeester en wethouders kregen dinsdag bezoek van Adrie Maliepaard en Hans van Gelder. Ze zijn de auteur en vormgever van een nieuw boek over de geschiedenis van Slikkerveer. Voor alle collegeleden hadden ze een exemplaar van het kloeke werk meegebracht, en vertelden over de ontstaansgeschiedenis ervan. Het boek is – na de uitgave over Bolnes - het tweede deel van de serie "Een historische wandeling door de oude kernen van Ridderkerk". Na Slikkerveer verschijnt een boek over Rijsoord, waarvan auteur Maliepaard hoopt dat het in de loop van 2018 gereed zal zijn. Het boek "Slikkerveer 1400-2017" kost 19,95 euro. De boeken zijn te koop bij de auteur, boekhandel De Ridderhof en bij Sanders Bolnes.