Logo hetzuidenridderkerk.nl


Natte HerfstKoekeloerenMarkt bij Sursum Corda

Rijsoord - Op zaterdag 7 oktober kon er weer gekoekeloerd worden bij Sursum Corda aan de Rijksstraatweg. Voor de 13e keer werd de inmiddels traditioneel geworden HerfstKoekeloerenMarkt gehouden.

Ver voor 10 uur stonden de mensen al in de rij voor de poort. Zij hadden nog geluk. Of het nu aan het getal 13 gelegen heeft of niet, het werd een hele natte HerfstKoekeloerenMarkt.

Aan het einde van de dag konden de organisatoren toch nog een kleine € 5000,- als voorlopig eindresultaat bekend maken. De opbrengst zal worden gebruikt voor de aanschaf en onderhoud van uniformen en instrumenten.

De organisatoren bedanken de volgende sponsoren: Rest./Partycentrum De Theetuin,Palm Party House – Zwijndrecht, De Koning Vlees, Fietsen & witgoed Jan Verschoor, Café Bar Restaurant Bardot, Fa. Koppenaal, Snackwagen Yvonne, Larocar - Heerjansdam, Sprado - Rijsoord, Wellness Ridderkerk, bakkerij Voordijk, medewerkers en overige betrokkenen voor de bijdrage aan dit resultaat.

Alhoewel de markt nog maar net achter de rug is staan de volgende plannen bij Sursum Corda al weer in de steigers nl. de Kerstmarkt op 9 december (rondom de Kraaienoot), het Kerstconcert op 15 december (in de Ger. Opstandingskerk) en de oliebollen/appelflappenverkoop aan het einde van het jaar.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox