Wist u dat uw Oosterpark er binnen afzienbare tijd zo uit zou kunnen zien?

Ingezonden

Ridderkerk - Het gaat om onze gezondheid en is uw gezondheid u lief?

Laat u dan zien op de inloopavond op donderdag 5 october a.s. om 19:00 uur in het Pannenkoekenhuis. U heeft ons al menigmaal in woord en geschrift een hart onder de riem gestoken.

Nu doen wij een beroep op u om door uw aanwezigheid te tonen dat het ernst is.

Heeft u al afspraken?

Maak dan een belangrijke overweging nu het echt om de leefbaarheid en uw gezondheid gaat!

De essentaksterfte is een bomenziekte waar we niet omheen kunnen, dit moet behandeld worden. Of dit moet samengaan met preventief dunnen en pas over één jaar herplanten is nog maar de vraag.

Wij hebben afgelopen maandag dhr. Japenga (wethouder) gesproken over doelmatige maatregelen. Om de bewoners van de aanleunende wijk beter te beschermen tegen geluid- en luchtverontreiniging.

De lucht in Ridderkerk is al jaren zeer matig, vooral mensen met longklachten zullen extra worden belast.

Team 3VO.Biotoop