Logo hetzuidenridderkerk.nl


Foto: Sandra Vlielander

Live Musik, Bier und Bratwurst op Ridderkerks Oktoberfest!

Haal de dirndl of lederhose maar uit de kast, want op zaterdag 7 oktober wordt er in Ridderkerk het eerste enige echte Oktoberfest gevierd, het Ridders Oktoberfest! Met live Musik, Bier und Bratwurst zijn de omstandigheden meer dan goed om heel veel Spaβ te maken.

Ridderkerk - Vanaf het moment dat de deuren open gaan staat het feest in het teken van gezelligheid, muziek en natuurlijk pullen met bier. Daarbij mag natuurlijk niet ontbreken, een zeer strakke organisatie, een perfecte beveiliging en alle voorzieningen om dit feest in de juiste banen te leiden. Veiligheid is in deze tijd iets waar de organisatie met alle betrokken partijen veel bij heeft stilgestaan.
Vorig jaar begonnen tijdens een borrel en een hapje op een Ridderkerks event, waar de eigenaar van LF Event Group en StandExpert, Frank Boekhout gekscherend vertelde dat er in Ridderkerk al te lang geen echt feest meer is georganiseerd.
Zo gezegd zo gedaan. In samenwerking met de gemeente, alle ondersteunende diensten, vele vrijwilligers en vooral een perfecte samenwerking met vele leveranciers en sponsoren is dit feest dit jaar tot stand gekomen.

Op het evenemententerrein aan het Oosterpark in de wijk Drievliet in Ridderkerk zullen vanaf 16.30 uur tot 18.00 uur alle gasten toegang krijgen tot de grote feesttent. Waarna om 18.00 uur het programma gaat starten. Artiesten zijn geboekt: Dries Roelvink, de Alpenzusjes, Otto Lagerfett, Zanger Rinus, Stefan Storm en de Feestgangers. Het eten is besteld, de vaten bier zijn ingeslagen, vrijdag 6 oktober zal alles worden opgebouwd om op zaterdag van 16.30 uur tot 24.00 uur Ridderkerk om te toveren tot een jaarlijks terugkerende event. "Ridderkerk heeft veel verenigingen, sportclubs, vriendengroepen en gezelschappen die graag met elkaar een feestje vieren", aldus Frank. Hij hoopt daar met dit feest zijn bijdrage aan te hebben geleverd. "Als dit een jaarlijks terugkerend event zou kunnen worden, is dit natuurlijk meer dan geweldig", vertelt Frank enthousiast. Maar hij is zeker ook heel nuchter en geeft aan: "Wij zullen na het feest met alle betrokken partijen evalueren, maar eerst gaan we de laatste details afronden om alles in goede banen te leiden voor dit jaar."

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox