Het SER koor bestaat 30 jaar. (Foto: SER koor)

Dertig jaar SER-koor

RIDDERKERK – Vanwege het dertigjarig bestaan geeft het SER-koor op 4 november een jubileumconcert. Het wordt een gevarieerd programma met liederen en koorwerken uit diverse opera's.

Als solisten treden op: Mirjam Lo Tam Loi (sopraan), Hans Ritman (bariton) en Walther Deubel (tenor). Lenny Vis begeleidt koor en solisten aan de piano en Robert Kops neemt de verbindende teksten voor zijn rekening. Het geheel staat o.l.v. dirigente Jurate Haasdijk.

U bent van harte welkom op zaterdag 4 november a.s. in de Hofzaal van het Gemeentehuis aan het Koningsplein in Ridderkerk. De zaal is open om 19.30 uur en de aanvang is om 20.00 uur. Een toegangskaart kost 12,50 euro. Verkoop aan de zaal of vooraf via mevrouw A. Bullee-van den Heerik, tel. 0180-421018, e-mail: a.bullee@upcmail.nl