De Nationale Koffiedag trok veel ondernemers (Foto: PR)

Nationale Koffiedag Ridderkerk succes

Ridderkerk - Op 26 september vierden ondernemers in Ridderkerk met elkaar Nationale Koffiedag. Koffieondernemer Anko Blokland organiseerde het evenement en spreekt van een succes. “Als ondernemers elkaar ontmoeten, ontstaan er altijd mooie kansen.”

Op diverse plaatsen waren evenementen. In Ridderkerk werden de ondernemers uitgedaagd en geïnspireerd door diverse workshops. Door de interactie onderling ontstonden mooie gesprekken en ontmoetingen. Na het inhoudelijke programma was er ruim tijd om elkaar te ontmoeten en nieuwe relaties op te doen. Anko: “Door het interactieve programma was er voor iedereen ruim de tijd om mensen te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.”

Samenwerking begint met koffie Nationale Koffiedag is een initiatief van Fortune Coffee. Sinds vorig jaar vieren ze deze dag met evenementen door het hele land. Plaatselijke koffieondernemers organiseren evenementen voor ondernemers. Anko: “Mooie samenwerkingen beginnen vaak met een kopje koffie. We willen bijdragen aan ontmoetingen tussen ondernemers, zodat er veel van die samenwerkingen ontstaan.”

Meer info:

www.fortune.nl/koffiedag/