Logo hetzuidenridderkerk.nl


De eerste Dag van de PIT werd goed ontvangen met appels (Foto: PR)
De eerste Dag van de PIT werd goed ontvangen met appels (Foto: PR)

Dag van de PIT'er Alle medewerkers één team

Ridderkerk - Donderdag 28 september is voor het eerst de dag van de PIT'er gevierd. Kinderen en ouders hebben die dag de pedagogisch medewerkers en leerkrachten van PIT kinderopvang & onderwijs in het zonnetje gezet. Maar er was meer. Om de feestvreugde te verhogen lag er voor iedere PIT'er een appel met het PIT logo klaar.

Kindergedachte

"Als PIT werken we vanuit de kindcentrumgedachte en vormen onze medewerkers van de kinderopvang en het onderwijs één team. Daarom gaan we met ingang van dit jaar in plaats van de dag van de pedagogisch medewerker - die op 21 september viel - en de dag van de leraar - die op 5 oktober is - de dag van de PIT'er vieren.

Deze vindt voortaan iedere vierde donderdag in september plaats," aldus Ad Vos, bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs.

Kern organisatie

Bij PIT wordt iedere dag vol energie gewerkt aan de toekomst van kinderen van 0 tot 13 jaar. "Onze medewerkers zijn de kern van onze organisatie.

Dankzij hun inspanningen kunnen wij op een goede manier bouwen aan toekomstdromen van kinderen. Dat hebben we met een gezonde traktatie gevierd."

Ook de kinderen en hun ouders hebben hun waardering voor de PIT'ers op de kindcentra goed laten blijken.

Hartverwarmend

Bloemen, knutsels en andere cadeautjes, maar ook hartverwarmende woorden op Facebook. Van 'We zijn als ouders heel blij, goede opvang en super onderwijs' tot 'Bedankt dat jullie mij zo op m'n gemak laten voelen. Ik hoop nog lang bij jullie te mogen spelen en leren' en 'Ik vind jullie allemaal heel lief'.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox