Vier tieneravonden tijdens Tentweek Electropark

Er zijn vier speciale Tieneravonden tijdens de tentweek in het Electropark en wel speciaal voor jongeren vanaf 13 jaar in Ridderkerk-Slikkerveer.

Ridderkerk-Slikkerveer - De laatste week van de vakantie, wat moet je nu toch nog eens elke avond doen? De Wilhelminakerk zorgt dat je je niet hoeft te vervelen. Zoals elk jaar staat er ook deze zomer weer de tent in het Electropark.

Ook dit jaar is er een avondprogramma speciaal voor jongeren vanaf 13 jaar. Wat hebben wij voor jullie te doen op deze avonden?

Maandag 14 augustus: open avond en dan gaat de barbecue ook weer gezellig aan.
Dinsdag 15 augustus: Spel: Wie is de mol?
Woensdag 16 augustus: Survival in de Gorzen.
Donderdag 17 augustus: Rasak Avakhti komt uit Irak en heeft vroeger gewerkt bij de lijfwacht van Saddam Hoessein. Rasak komt

Irakees

in de tent vertellen hoe hij tot geloof is gekomen. Ex beveiliger van Saddam Hoesein is nu een volgeling van Jezus en evangeliseert hij onder de moslims.

Eten en drinken

Elke avond gaat om 19.30 uur de tent voor jullie open en uiteraard wordt voor eten en drinken gezorgd.