Mantelzorgers wandelen

Karaat Mantelzorg organiseert iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur een wandelgroep voor mantelzorgers. Onder begeleiding van Martinette Wijngaard van Stap voor Stap in Beweging wordt er, tot en met september, ongeveer een uur met elkaar gewandeld. Heeft u ook zin om wat vaker een frisse neus te halen en doet u dat ook liever samen dan alleen? Wandel dan mee.

Ridderkerk - Door mee te wandelen ontmoet u andere mantelzorgers, heeft u even tijd voor uzelf, bent u gezond bezig en mentaal en fysiek in balans. Bovendien vraag het wandelen niet veel tijd van u en u hoeft niet sportief te zijn, het gaat immers niet om prestatie, maar om even actief te zijn en met lotgenoten te wandelen.

Kosten
Kosten voor deelname bedragen € 1,00 per keer, te betalen aan Martinette Wijngaard. Opgeven of afmelden is niet nodig, u bepaalt per keer of u meewandelt.

De groep verzamelt om 18.55 uur op de parkeerplaats bij het Pannenkoekenrestaurant aan de Oosterparkweg 17a in Ridderkerk.

Neem voor meer informatie contact op met Mineke Boon, mantelzorgconsulent Karaat Mantelzorg, via Mineke.Boon@karaatmantelzorg.nl of 0180 – 763 717.