Logo hetzuidenridderkerk.nl


Kenchi Orcadio werd voetballer van het jaar bij Slikkerveer. (Foto: Roelie 't Jong)
Kenchi Orcadio werd voetballer van het jaar bij Slikkerveer. (Foto: Roelie 't Jong)

Kenchi Orcadio Voetballer van Jaar

Op de slotavond van het seizoen voor alle Medewerkers, werden in de kantine van sv Slikkerveer door voorzitter Joop van Ettinger diverse prijzen uitgereikt.

Als eerste werd stil gestaan bij twee veteranen die afscheid nemen van hun actieve voetbalcarrière. Kees van Leenen en Gilles Brandt hebben hun voetbalschoenen aan de wilgen gehangen, maar blijven op verschillende fronten actief binnen de club. Kees als scheidsrechter en coach en Gilles op het wedstrijdsecretariaat. Vrijwilliger van het Jaar werd Sylvester van Reede.

Sportploeg van het jaar

Sportploeg van het Jaar werd dit keer een dubbele prijs uitgereikt. Slikkerveer B3 was niet alleen kampioen geworden, maar had ook de beker gewonnen en met de dubbel is dat een geweldige prestatie. Ook Slikkerveer 1 werd Sportploeg van het Jaar, aangezien zij na de degradatie van vorig jaar meteen in dit seizoen via het kampioenschap weer terugkeren in de tweede klasse.

Voetballer van het Jaar

Tot slot werd Kenchi Orcadio uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar bij Slikkerveer. Dit jaar doorgebroken als basisspeler in het eerste elftal in het hart van de defensie.

Daarnaast ook al jarenlang als trainer en coach bij de pupillen actief en daarmee een medewerker die veel doet binnen de vereniging.

Reageer als eerste
Meer berichten