Fifty Fit zwemmen in zomervakantie

Ridderkerk - Deze zomer lekker blijven bewegen en werken aan je conditie? Dat kan! Met de zomer in het vooruitzicht stoppen normaal gesproken alle doelgroepactiviteiten van zwembad De Fakkel. Bijna 2 maanden geen activiteit is voor veel mensen te lang. Om deze periode te overbruggen biedt zwembad De Fakkel, net als vorige zomer, 8 weken lang Fifty Fit zwemmen aan.

De aangepaste lessen zijn van week 27 (3 tot en met 9 juli) tot en met week 34 (21 tot en met 27 augustus).

Spierversterkend en lenigmakend

De les bestaat uit spierversterkende en lenig makende oefeningen in het water. De lessen vinden plaats op maandag- en woensdagochtend van 08.45 tot 09.30 uur (zwembad open vanaf 08.30 uur). Na de les is het zwembad geopend en kan je heerlijk uitzwemmen of genieten van de sauna en/of bubbelbad. De kosten zijn 4,35 euro per les, uiteraard is het ook mogelijk om een meer-badenkaart gebruiken. Inschrijven voor de lessen is verplicht en dit kan bij de kassa van zwembad de Fakkel of via 0180-491 122.