Braderie met poppendokter in De Werf

Ridderkerk - Winkelcentrum De Werf in Bolnes-Zuid houdt zaterdag 20 mei een braderie.

Tussen 9.00 uur en 17.00 uur zal het centrum bol staan van de koopjes en interessante acties. Diverse winkeliers komen naar buiten op een stand om te laten zien wat ze in huis hebben. Denk aan Fleur Vision, Slagerij Vreugdenhil, Miss Beauty Fashion, Bakkerij Vos, Wibra en nog veel meer.

Naast de winkeliers kom je ook standhouders van buiten Ridderkerk tegen zoals bijvoorbeeld tupperware, aloe vera, bedtextiel en cadeauartikelen.

Tijdens de braderie aanstaande zaterdag is ook de poppen/berendokter aanwezig in de passage. Zij probeert iedere knuffel, pop of beer van de kinderen door middel van een spoedoperatie weer beter te maken. De poppen/berendokter is aanwezig tussen 09.00-17.00 uur.

Laat de kinderen dus hun zieke maatje meenemen om deze te laten verzorgen tegen een kleine vergoeding.

(bron: WC De Werf)