Logo hetzuidenridderkerk.nl


Poes Fender vertelt gewoon waar het op staat

Regio - Fender, een poes van bijna 9 jaar is afgestaan omdat haar eigenaar verhuisd is naar een flat en ze niet meer naar buiten kon.

Het is een echte buitenkat, doet een kort rondje en soms alleen in de tuin, ze is een luikje gewend, jaagt en vecht niet buiten. Binnen scherpt ze haar nagels aan een kokosmat in plats van een krabpaal. Fender slaapt graag in een mandje. Ze is niet super speels, maar als ze speelt dan het liefst met touwtjes en propjes.

Als Fender je iets te vertellen heeft of iets mee wil delen, doet ze dat verbaal en niet zo zachtjes ook. Ze vertelt je gewoon waar het op staat. Ze houdt van geaaid worden, zit graag op schoot en naast je op de bank. Optillen is geen probleem en ze is zindelijk. Wat eten betreft, ze eet alleen brokjes van een bepaald merk.

Fender is geen kinderen of andere huisdieren gewend, ook in de cattery zoekt ze geen toenadering naar de andere katten. Ze zoekt een rustige omgeving waar ze accepteert wordt zoals ze is, en een leuke gesprekspartner aan wie ze haar ervaringen kan vertellen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam 

(door Jacqueline Aukema, Dierenbescherming Rijnmond)

Reageer als eerste
Meer berichten