Inschrijven voor Avond4daagse Ridderkerk kan tot 21 mei

Ridderkerk - De 69e editie van de Avond4daagse in Ridderkerk vind plaats van maandag 29 mei tot en met donderdag 1 juni 2017. Dit jaar is het thema Kleurrijk.

Individuele wandelaars en Nordic-Walkers kunnen zich vanaf dinsdag 18 april inschrijven bij:

• Outdoorshop Henk van Os, Ringdijk 26-28, Ridderkerk-centrum

• Boekhandel Sanders, Amerstraat 12, winkelcentrum Bolnes

• 't Snoepwinckeltje, Margrietstraat 56, Slikkerveer

• Primera, Vlietplein 238, Drievliet

Deelnemers met een Ridderkerkpas kunnen zich op maandag en vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur inschrijven bij het kantoor van S&W in de hal van zwembad de Fakkel.

Groepen, 10 personen of meer, kunnen zich schriftelijk aanmelden bij de organisatie, www.avond4daagse@ser-ridderkerk.nl

Deelname kost € 6,- per persoon ongeacht de afstand.

Hiervoor ontvangen de deelnemers een routeboekje, startkaart, keycord, elke dag een attentie en een medaille.

Na-inschrijven kan op maandag 29 mei tussen 17.45 en 18.45 uur in de kantine van S.v. Saturnus en kost € 7,50 per persoon.

Thema

Het thema van de 69e Avondvierdaagse is Kleurrijk! De werkgroep Avond4daagse Ridderkerk nodigt iedereen uit om zich tijdens de laatste avond in dit thema te kleden!

Op donderdagavond 1 juni wordt de Avond4daagse feestelijk afgesloten. Alle deelnemers worden muziekzaal ingehaald door het jarige Muziekkorps de Harmonie uit Slikkerveer en DJ High-Tone. Beiden staan garant voor een feestelijk en muzikale afsluiting.

Ook wordt er samengewerkt met het programma JOGG. Zij hebben op de slotavond enkele gezonde en sportieve verrassingen voor deelnemers en publiek in petto!

Actuele informatie over de Avond4daagse Ridderkerk is te vinden op de website van Stichting evenementen Ridderkerk en facebook pagina. Vragen kunnen gesteld worden Via avond4daagse@ser-ridderkerk.nl.

(bron: Avondvierdaagse Ridderkerk)