Scouting Ridderkerk zoekt spullen voor najaarsmarkt

Ridderkerk - Scouting Ridderkerk organiseert op zaterdag 16 september 2017 een grote najaarsmarkt op het scoutingterrein aan Baden Powellweg 4. U kunt dan bij de scouts terecht om de mooiste spullen aan te schaffen voor een schappelijke prijs.
> Door de scouts worden onder andere kleding, huishoudelijke artikelen en elektronica aangeboden. Ook zijn er meerdere kramen gevuld met speelgoed, puzzels, boeken en decoratie.
De scouts zijn druk bezig met het verzamelen van spullen voor dit evenement. Bijna iedere woendagavond, vrijdagavond en zaterdagochtend kunnen nog goed bruikbare spullen worden afgeleverd bij het scoutinggebouw, gelegen aan Baden Powellweg 4. Heeft u te veel of te zware spullen? Dan komen de scouts naar u toe! Bel voor een afspraak met Korien Veldhuizen op telefoonnummer 06-25431789. Meubels kunnen vanaf 9 september worden langsgebracht.