Orgelconcert Kees Doornhein

Ridderkerk - Kees Doornhein geeft op zaterdagavond 13 mei om 20.00 uur een Benefietconcert op het prachtige Van den Heuvel-orgel in de Singelkerk (Kerksingel 1) te Ridderkerk.

De toegang is gratis. De collecte is voor de Spaanse Evangelische Zending (SEZ).

Er zijn eveneens CD's van de organist te koop, (kinder)boeken, textiel, wenskaarten e.d. Iedereen is van harte welkom. Na afloop van het concert is er koffie, thee etc.

Zie voor meer informatie: www.keesdoornhein.nl Daar vindt u ook hoe u de vier verschenen CD's van orgelconcerten van hem kunt bestellen (slechts € 9,50), waarvan de opbrengst ten bate van de SEZ is. Kijk ook eens in de webshop van de SEZ voor goedkope (tweedehands) boeken en CD's: www.shop.sez.st