De hal van het gemeentehuis is onlangs veranderd in een huiskamer. (foto Geert van Someren)

Balies gemeente ook woensdagavond open

RIDDERKERK – De balies in de hal van het gemeentehuis krijgen per 1 juni andere openingstijden. De meest opvallende wijziging is dat inwoners er 's avonds niet langer alleen op de maandag, maar ook op woensdag terecht kunnen.

Een andere belangrijke aanpassing is, dat nog meer op afspraak wordt gewerkt voor het afhandelen van gemeentelijke zaken waaronder het aanvragen van paspoorten, rijbewijzen en sociale hulp. Alleen op woensdagmiddag is nog vrije inloop mogelijk. Doel van de nieuwe werkwijze is om 90% van de bezoekers met een afspraak binnen 5 minuten te helpen.

(tekst en foto Geert van Someren)

Reageer op dit nieuws 1