• Alles
  • (3)

Zomeravonddrives van bridgeclub 't Ambacht

woensdag 13 juni 19:45 t/m 23:00 uur

Bridgeclub ’t Ambacht organiseert zijn jaarlijkse zomeravondcompetitie.

Het is op elke woensdagavond vanaf 6 juni tot en met 22 augustus. De aanvangstijd is 19:45.Op 29 augustus is er een feestelijke slotavond met buffet voor een ieder die minstens 7 x heeft meegespeeld (gratis).Voor iedere bridgeliefhebber. Indeling zoveel mogelijk naar sterkte. Zo mogelijk aparte groep voor beginners en huiskamerbridgers, anders bent u van harte welkom in de laagste lijn. Schroomt u niet gezellig mee te komen bridgen! Zie voor alle informatie svp de flyer op onze site https://www.nbbclubsites.nl/club/16007 .De flyer is te vinden links in het menu als vierde keuze-item. Hopelijk tot ziens op 6 juni of op één van de latere mogelijkheden!

Cascade
Ridderkerk
Hoge kade 50
postcode

Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.