• Alles
  • (3)

Rommelmarkt De Bun

vrijdag 25 mei 10:00 t/m zaterdag 26 mei 18:00 uur

Ridderkerk - Ook dit jaar komt er weer een rommelmarkt bij De Bun in Ridderkerk. De Bun is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij hopen op 25 en 26 mei goede zaken te doen. Het doel deze keer is voor het opknappen van de achtertuin. Er zijn plannen om deze tuin rolstoelvriendelijk in te richten. Daarnaast wordt gedacht aan een kleine plantenkas voor de moestuin, loungebanken en mogelijk een barbecuehoekje. Het is de bedoeling dat de bewoners van De Bun weer zelf spullen gaan verkopen maar daar moeten ze wel bij worden begeleid. Er worden ook eigen producten gemaakt. Er worden bloempotten beschilderd en vogelhuisjes gemaakt. Ook zullen er ingekleurde boekenleggers te koop zijn.