• Alles
  • (3)

UNICEF Kinderrechten Filmfestival

vrijdag 18 mei 18:30 uur

Op 18 mei 2018 vindt de Ridderkerkse finale plaats van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival. De film die op deze bijzondere avond wordt uitgeroepen tot 'Beste Film', plaatst zich rechtstreeks voor de Nationale Finale op 29 juni in Tuschinski Amsterdam en staat tussen de 12 beste films van Nederland. Speciaal voor deze avond is weer een deskundige jury samengesteld die in totaal vijf prijzen zal verdelen: Beste Film, Interessantste Filmscript, Gedenkwaardige Acteerprestatie, Mooiste Filmposter en de Publieksprijs. De film die uiteindelijk wordt uitgeroepen tot 'Beste Film' plaatst zich rechtstreeks voor de Nationale Finale in Amsterdam. Toegangskaarten voor de Ridderkerkse Finale op 18 mei zijn te bestellen via www.building-arts.nl/webshop.