• Alles
  • (3)

Tonio bij Filmhuis Ridderkerk

vrijdag 20 april 19:30 uur

Op vrijdag 20 april vertoont Filmhuis Ridderkerk Tonio, geregisseerd door Paula van der Oest. Een film met Pierre Bokma, Rifka Lodeizen en Chris Peters. Op 23 mei 2010 wordt de 21-jarige Tonio van der Heijden door een auto geschept en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overlijdt. Het leven van zijn ouders, die hun enige zoon op de intensive care zien overlijden, verandert drastisch. Zijn bestaan laat een fantoompijn achter bij zijn ouders, die in alles om hen heen en in henzelf aan hem herinnerd worden. Ze rouwen, maar moeten ook proberen te voorkomen dat hun eigen levens in een neerwaartse spiraal van verdriet terechtkomen.

De inleiding is van Herman Offringa. De film is te zien in Theater het Plein, Koningsplein 1, aanvang 19.30 uur. Toegangskaarten à € 5,- zijn verkrijgbaar zijn in de Wereldwinkel, Schoutstraat 17 en voorafgaande aan de voorstelling, aan de zaal.Filmhuis is een initiatief van Gilde Ridderkerk