• Alles

Weekend weg in Zeeuws-Vlaanderen

vrijdag 28 september 8:30 t/m zondag 30 september 16:30 uur

Aafje Gezellig op stap

Aafje Gezellig op stap neemt u mee naar Zeeuws-Vlaanderen. Wij verblijven in Hotel Elderschans, de verzorging is op basis van all inclusive. Zeeland heeft veel te bieden, gaat u met ons mee?

Dag 1: In de ochtend vertrekken wij naar Breskens voor een rondvaart naar de Zeehondjes. Na deze vaartocht lunchen wij in een strandtent. Daarna rijden wij naar ons hotel.

Dag 2: Na het ontbijt vertrekken wij naar Sluis. Hier kunt u op eigen gelegenheid de vestingstad verkennen. Na onze lunch, in het hotel, rijden wij naar Knokke. Tijdens de rondrit laat onze gids de mooie plekken van Knokke en omgeving zien.

Dag 3: Na het ontbijt vertrekken wij naar Vlissingen. Hier verkennen wij met de Zonnetrein deze mooie badplaats. Wij lunchen gezamenlijk in Partycentrum de Geveltjes waar wij ook kijken naar een demonstratie Zeeuwse babbelaars bakken. Hierna gaan wij richting huis.

Van 28 tot en met 30 september 2018

Dit geheel verzorgde weekend kost €360,00 per persoon. Bij alleengebruik van de tweepersoonskamer betaalt u een toeslag van €50,00. Wilt u zich opgeven voor dit weekend of hebt u bijvoorbeeld vragen over de opstapplaatsen in Ridderkerk? Dit kan telefonisch via 088 648 1600 of stuur een e-mail naar gezelligopstap@aafje.nl.

deel deze activiteit

Reyerheem