• Alles
    Inloop-Opendag

Open dag Bullding Arts

zaterdag 13 januari 10:00 t/m 13:00 uur

RIDDERKERK - Building Arts viert haar eerste verjaardagsfeestje op zaterdag 13 januari om 10:00 uur in Theater het Plein te Ridderkerk. Als extra cadeautje zijn alle danslessen in januari 2018 gratis te volgen. Om 10:30 uur gaat de feestelijke dag van start met een toespraak van onze oprichter en creatief directeur Marco van 't Wout, waarna het team van Building Arts aan alle aanwezigen wordt voorgesteld. Aansluitend worden tussen 11:00 en 12:30 uur tegelijkertijd, diverse workshops gegeven door het team van Building Arts. Van theater en hiphop, tot peuterdans en musical. De dag wordt rond 13:00 afgesloten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar reserveren@building-arts.nl. Meer informatie over deze dag en het aanbod van Building Arts is te vinden op www.building-arts.nl.