Tentweek Electropark komt er aan

Van 15 tot en met 18 augustus is het Electropark in Slikkerveer weer het toneel van de kindertenten. Tijden voor de 2 tenten: dinsdag t/m donderdag 10:00-12:00 uur en 14:00-16:00 uur, vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur met pannenkoeken eten.

Slikkerveer - Het thema van dit jaar heeft alles met survival te maken. Voor de kids van 4 t/m 9 jaar zijn Oki en Doki er weer, en Tom en Tineke komen ook langs. Er zijn weer veel leuke knutselwerkjes om te maken en Bijbelverhalen om naar te luisteren. Dinsdagmiddag is er een stoere vossenjacht. Lukt het jouw groepje om alle vossen te vinden in Slikkerveer? Woensdagmiddag doen we met elkaar gezellige spelletjes. Donderdagmiddag komt toneelgroep Wink weer een tof toneelstuk opvoeren over survivallen. Vrijdag hebben we hopelijk lekkere pannenkoeken voor jullie.

Tieners van de 9-13 tent!

Misschien ben jij wel eens op survival gegaan, of in het bos een echt hut gebouwd, of misschien zelfs met een kaart en kompas op pad geweest! Dit jaar tijdens de tentweek is het thema (T)OP SURVIVAL. Heel de week staat in het thema van survivallen. Het belooft een hele vette week te worden waar we van alles gaan beleven. Sam en Jiddo gaan op zoek naar een belangrijke bron waarbij ze allerlei avonturen beleven. We zullen natuurlijk ook handige en leuke survival tools gaan maken die jij zelf kunt gebruiken.

We gaan tijdens de tentweek met elkaar "survivallen". En dat is een behoorlijk avontuur. En we hebben elkaar daarbij nodig. We krijgen daarbij hulp van het kompas, routekaart, touw en een verrekijker. We zullen deze attributen gebruiken om meer te weten te komen over Jezus want Hij is de allerbelangrijkste die wij nodig hebben.

Naast dingen maken en knutselen zullen we ook een vossenjacht houden, komt de toneelgroep WINK optreden en gaan we een echt survivalspel doen, durf jij het aan?

Wij als 9-13 CREW hebben er heel veel zin in! Jij toch ook!?? Van harte welkom allemaal en hopelijk tot in de tentweek.

Vrijdagavond 18 augustus van 19:00 tot 20:00 uur is er de Slotavond in de tent samen met ouders, verzorgers en belangstellenden. Hierna is er gelegenheid om koffie of fris met elkaar te drinken en na te praten.

Zondag 20 augustus 9:30 uur afsluitingsdienst tentweek in de Wilhelminakerk, de dienst zal dan geheel in het teken staan van wat er tijdens de tentweek is verteld. Ook zullen de kinderen het themalied en enkele andere liedjes uit de tent zingen. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten en wat te drinken in de grote zaal achter de kerk

De verkondiging is n.a.v. Johannes 4:13 en 14. Jezus antwoordde en zei tegen haar: Ieder die van dit water drinkt, zal weer dorst krijgen, maar wie drinkt van het water dat Ik hem zal geven, zal in eeuwigheid geen dorst meer krijgen. Maar het water dat Ik hem zal geven, zal in hem een bron worden van water dat opwelt tot in het eeuwige leven. Thema: (T)OP SURVIVAL.